PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Towering Inferno - 1974 - DVDRip

Barış Akarsu
03-31-2008, 04:39
[Yalnızca kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler.]

The Towering Inferno - 1974

Doug Roberts, Architect, returns from a long vacation to find work nearly completed on his skyscraper. He goes to the party that night concerned he's found that his wiring specifications have not been followed and that the building continues to develope short circuits. When the fire begins Michael O'Halleran is the chief on duty as a series of daring rescues punctuate the terror of a building too tall to have a fire successfully fought from the ground burns.

PASS: ARS

emrenata
04-14-2008, 16:01
birader 3.partta hata verdi.yardımcı olabilir misin..bu film bize çok lazım ..derste izlicez..hoca çok istedi vcd cide yok..paylaşım için saol.

Barış Akarsu
04-14-2008, 21:34
tekrar indirmeyi dene 3.partı.. ;)

hdilbaz
04-15-2008, 00:59
Hiç bir sorunu olmadan indirdim,link'leri kopyala yapıştır yaparak sonuca ulaşabilirsiniz.Acele ederseniz bu mükemmel ikilinin filmini indirebilirsiniz,bulmak gerçekten çok zor.Altyazıda uyumlu.Emeğin ve paylaşımın için TEŞEKKÜRLER.

turk1923
04-16-2008, 03:00
Evet hiçbir sorun olmadan bende indirdim.Arkadaşımız altyazı uyumlu demiş yanlız ben altyazıya denk gelemedim.Neyse önemli değil ben buldum.Sana gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum paylaşımın için.Bu filmi yıllar önce seyretmiştim.Steve Mc Queen ve Paul Newman benim vazgeçilmezlerimdir.Sayende bu filmi arşivime katma fırsatını buldum.Bir teşekkür az gelir bu paylaşıma ama ne yapalım elden yanlız bu geliyor.

BEN_MARS
06-20-2008, 15:00
bu formata uygun alt yazı yok altyazılar uyumsuz...